Sökordsoptimering är ett utmärkt sätt att skaffa fler besökare till sin hemsida och det innebär även en bra möjlighet till att besökarna ska bli till kunder om sökordsoptimeringen görs på rätt sätt, till rätt pris.

Priset för sökordsoptimering eller kostnad, kan variera en hel del beroende på hur man väljer att göra och vem man anlitar.

För att erhålla lägsta sökordsoptimering pris eller lägsta kostnad bör man göra det själv, gratis.

Och sökordsoptimering för Google placeringar är inte en så svår konst som man kan tro och man kan utföra det själv gratis: Läs min webbsida: Sökmotoroptimering hur gör man? Tips för WordPress

 

Men väljer man att anlita någon för att göra det så är det vanligt att de sökordsoptimerar hemsidan på befintliga sökord/nyckelord som ofta inte alltid är optimala att sökordsoptimera på.

Valet av sökord är en väldigt avgörande faktor när det gäller att inte bara få fler besökare till hemsidan utan även fler kunder och det är ovanligt att man får hjälp med dessa från sökmotormarknadsförings företaget då det är lättare att sökmotormarknadsföra befintliga sökord/nyckelord samt att sökmotormarknadsförings företaget oftast saknar marknadsföringskunskaper för att kunna bidra med denna hjälp.

När det kommer till sökord bör man välja ord som ens kunder kan tänkas använda sig av vid sökningar på Google och för det krävs ju viss marknadsföringskunskap.

Jag har 10 års erfarenhet av sökmotormarknadsföring som i kombination med 10 års tidigare erfarenhet av försäljning och marknadsföring gör att jag besitter en ganska unik och värdefull kompetens som innebär att jag har goda förutsättningar att hjälpa min kunder med rätt och smarta sökord som genererar kunder.

 

Jag erbjuder Sökordspaket där jag hjälper min kunder med Smarta sökord till riktigt bra priser och jag har sökordspaket för flera branscher och både för nationell och internationell sökordsmarknadsföring:

 

Sökordsoptimering Pris, kostnad, på Google - Turism 10

 

Sökordsoptimering Pris, kostnad, på Google - Produkt 25

 

 

Taggar: Sökordsoptimering, pris, kostnad, på google, gratis