Jag erbjuder tjänster och utbildning som hjälper mina kunder att få fler besökare från sökmotorerna.

 

Sökordsoptimering. Jag hjälper till med att sökordsoptimera Er hemsida/webbsajt för att öka hemsidans möjligheter till att få fler besökare från sökmotorer. Huvudfokus ligger på att optimera hemsidan så att era nyckelord/sökord får en chans att återfinns på bra placeringar i sökmotorernas träfflistor men även andra sökmotorfrämjande åtgärder utförs.

 

Föreläsning – Utbildning kring hur man som webbpublicist, webbinformatör eller annan webbskribent ska tänka och agera för att utforma webbsidorna för att nå maximalt med besökare från sökmotorerna med huvudfokus på Google.
Normalt brukar 3-4 timmar räcka för denna föreläsning, utbildning.

 

Starta e-handel, webshop En produktifierad tjänst där jag hjälper små och medelstora företag att starta igång en webshop och sökordsoptimerar ingående produkter så att synligheten i sökmotorer blir den bästa.

 

Webbanalyser  Jag hjälper till med att analysera statistiken utifrån Era webbloggar eller med hjälp av Google Analytics (ett script som implementeras på era webbsidor) och därigenom identifierar de förbättringsmöjligheter som finnes för att öka besökarantalet.

 

Kontakta mig via kontaktformulär

 

 

Google AdWords