Hur öppnar man en ehandel verksamhet på bästa sätt?

När man ska starta en webshop är det många aspekter man måste ta ställning till.

Ska man anlita ett konsultbolag som utvecklar en komplett webshop som ofta kan bli dyrt och att man kanske hamnar i famnen på konsultbolaget.

Eller ska man istället välja en e-handel lösning som baseras på någon programvaru plattform?

 

Oavsett vilket så finns det tre (3) saker som i dagsläget är extra viktiga att ha i åtanke:

Användarvänlighet. Man skall själv enkelt kunna drifta, uppdatera, förändra och utöka webshoppen utan att behöva ta till konsulthjälp eller behöva ha egna djupare tekniska kunskaper.

– Sökmotorvänlighet. De ingående produkterna i ens egen webshop skall kunna komma på bra placeringar i träfflistorna hos sökmotorerna och den e-handelslösning man väljer bör ha bra stöd för detta.

Mobil webshop. Med det stora och ökande antalet smarta telefoner är det väldigt viktigt att webshoppen är kompatibel med dessa, vilket inte alltid är fallet. Beakta att 70 procent använder sin smartphone för att söka information innan köp.

 

Jag har valt att att erbjuda en e-handelslösning som är framtagen på etablerade programvaror (WordPress & WooCommerce) vilka jag tillfört sökmotorvänligheten (med All in One SEO) och som har bra smartphone kompatibilitet.

 

Erbjudandet finns i två grundvarianter där jag färdigställer webshopen och lägger in alla produkter och sökordsoptimerar dem på bästa sätt.

 

Läs mer om en billig, enkel och bra webhop / webbbutik  för upptill 10 produkter eller för upptill 25 produkter

 

WordPress garanterar användvänligheten och ger en beprövad trygghet.
Idag har WordPress 30 miljoner användare

wordpress

 

WooCommerce är en användarvänlig och mobilt kompatibel e-handelslösning och idag drivs 380 000 e-handelssidor med WooCommerce.

 

Enkel och bra webhop, webbshop för medelstora företag

Och genom att komplettera ovanstående med All in One SEO Pack som har 20 miljoner användare, så åstadkoms en mycket bra sökmotorvänlighet,

 

 

All In One SEO

 

Detta innebär att jag kan erbjuda en enkel, stabil och användarvänlig webshop som är kompatibel med befintliga smartphones som iPhone, Android & Windows Phone.

och som framför allt, ger din produkter möjlighet att vara synliga i sökmotorernas träfflistor på bra placeringar.

 

Per investerad krona är det svårt att hitta en lika kompetent lösning någon annanstans.

 

Besök min webshop för mer information

 

 

Google AdWords